Skip to content

ASCLEPIUS KORÇA MEDICAL CENTER
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L76326601G
Administrator: Panagiotis Tsiaousis
Objekti i Veprimtarisë: Qender mjeksore, sherbime mjeksore dhe laborator mikrobiologjik-diagnostifikues.
Emërtime të tjera Tregtare: ASCLEPIUS KORÇA MEDICAL CENTER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 12.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce Bilisht BILISHT Objekt privat ne zonen kadastrale 1187, nr.pasurie 5/346, Rruga Kosova, Nr.33.

Telefoni:
698889050

Informacione Financiare