Skip to content

LEADD ENERGY
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: L77811202B
Administrator: Shkelqim Dreni
Objekti i Veprimtarisë: Transferimi i hidrocentralit "Mgulle" me vendndodhje ne lumin e Leproit te rrethit Kukës, tek Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, si autoritet kontraktor. Ne objektin e veprimtarisë përfshihet operimi ne fushën e energjisë elektrike, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: LEADD ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 2
Viti i krijimit: 13.03.2017
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 980 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
MALZI Njesia Administrative Malzi, Fshati Mgulle prane HEC-it.

Telefoni:
683417654

Informacione Financiare