Skip to content

ERALD 2 ENERGY
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: L77811203J
Administrator: Muhamet Brahaj
Objekti i Veprimtarisë: Projektimi, ndërtimi dhe transferimi i hidrocentralit "Shemri" me vendndodhje ne lumin e Leproit te rrethit Kukës, tek Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikes, si autoritet kontraktor. Ne objektin e veprimtarisë përfshihet financimi, ndërtimi, vënia ne pune, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike ne zbatim te Kontratës se Koncesionit dt. 16.06.2009, regjistruar me nr.2058 Rep dhe nr.247 Kol.
Emërtime të tjera Tregtare: ERALD 2 ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 1
Viti i krijimit: 13.03.2017
Rrethi:
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 812 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Telefoni:
673145147

Informacione Financiare