Skip to content

Eduard Mullaraj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: L78916202I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Servis automjetesh të ndryshëm, blerje e shitje pjesë këmbimi, vajra e lubrifikantë të ndryshëm, goma, servis kamionësh, fugonësh, mjetesh bujqësore etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Servis Auto Market
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 16.03.2017
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokastër, Përmet, Trekëndëshi i rrugës Përmet Korçë pranë ish kompleksit Gjallica tek stadiumi D.Qypi, njësi pike servisi dhe ambient shërbimi në zonën kadastrale 2917 me nr. pasurie 18/30

Telefoni:
0666693500

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala