Skip to content

5min.al
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 15:17:20
JSON

NIPT: L81311013B
Administrator: Ermal Beqiri
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i Shoqërisë është blerja dhe shitja e automjeteve nga individë dhe kompani me shumicë apo pakicë, dhënia me qira e automjeteve individëve apo kompanive dhe ndërmjetësimi në shitblerje automjetesh. Konsulenca juridike dhe financiare, ndërmjetësime në fushën e transaksioneve për shitblerjen e automjeteve.
Emërtime të tjera Tregtare: 5min.al
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 23.01.2019, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Durrësit, P.7, Sh.1, Kati 5, Apartamenti 8

Adresa Email:
contact@5min.al

Telefoni:
0698476155

Faqja Web:
www.5min.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani