Skip to content

taku G
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 15:04:50
JSON

NIPT: L81311024Q
Administrator: Spartak Gjoçi
Objekti i Veprimtarisë: Zyrë këmbimi valutor. Agjent i shërbimit komisioner, transferta parash për llogari të një subjekti jo bankë. Agjensi udhëtimi, biletari. Aktivitet në kryerjen e operacioneve tregtare dhe industriale, financiare. Rimbushje të telefonisë celulare, pagesa të ndryshme për të tretët.
Emërtime të tjera Tregtare: taku G
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.12.2017
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 004 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: P - Licencë “Për zyrë të këmbimeve valutore”
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kamëz Qendër, Bulevardi Blu, Godinë një katëshe, Kati I

Telefoni:
0693993060

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani