Skip to content

TIRANA STACION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 13:51:39
JSON

NIPT: L81311032H
Administrator: Raimond Isufaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, agjensi marketingu, printimesh dhe reklamash të llojeve të ndryshme, Import -eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të mallrave industriale, bujqësore, artikuj ushqimore, pije freskuese etj. Import - Eksport dhe tregim brenda vendit të veglave, mjeteve, makinerive, veshje mbrojtëse dhe pune; Import-Eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të makinerive për prodhim bujqësor dhe blegtoral, traktore, mjete transporti si dhe linja dhe makineri të përpunimit të produkteve agro-ushqimore, industriale,bimëve medicinale dhe eterovajore, pijeve joalkoolike, detergjentëve etj. Import - Eksport dhe tregtim ushqimesh për njerëz, kafshë dhe peshq, detergjentëve dhe produkteve kozmetike. Konsulencë në fushën e ekonomisë, bujqësisë, blegtorisë dhe ushqimit duke përfshirë planet menaxhimit të cilësisë, mjedisit, turizmit dhe agro-turizmit, bar kafe dhe restorant, si dhe standardet e ndryshem si psh. ISO, bujqësi organike, CE etj.; Tregim produkteve dhe shërbimeve të mësipërme drejtpërdrejtë tek klientët ose online në internet (e-commerce). Agjensi imobiliare, blerje, dhënie me qira, ndërmjetësim për pasuri të paluajtshme dhe kryerja e të gjitha shërbimeve në lidhje me pasuritë e paluajtshme, asistencë për regjistrimin e pasurive të paluajtshme pranë ZVRPP,. Eksport -import të cdo lloj materiali ndërtimi, të paisje kompjuterike dhe elektronike, të makinerive të ndyshme për transport individual dhe publik, të produkteve ushqimore, industriale, kozmetike etj. Ndërtim dhe rikonstruksion objektesh civile, industriale dhe infrastrukturore Import - eksport të makinave të tonazheve të ndryshme si dhe shitblerja e tyre, për transport individual, apo publik. Organizimi i panaireve të ndryshme dhe përfaqësimi i palëve të treta në panaire të ndryshme brenda dhe jashtë vendit. Shtëpi botuese dhe distributing botimesh të ndryshme. Servis makinash, shitblerje gomash të reja dhe të përdorura, pjesë këmbimi për makina të reja dhe të përdorura.
Emërtime të tjera Tregtare: TIRANA STACION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga" Ibrahim Rugova", (ish Blloku) kompleksi Green Park, kulla 1, kati 0 Teknik

Telefoni:
0672056564

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Statuti I Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 17.04.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 761 009,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:28 620 365,00
Punuar Nga : L.Kanani