Skip to content

KEY ADVISER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 13:22:08
JSON

NIPT: L81311047I
Administrator: Valmira Guzi
Objekti i Veprimtarisë: Konsulencë në fushën juridike dhe përfaqësim në gjykatë. Konsulencë tregtare dhe financiare, mbajtje dhe konsulencë kontabiliteti dhe përgatitje e pasqyrave periodike dhe vjetore. Ofrim i shërbimit të asistencës teknike për aplikimet për leje pune dhe leje qendrimi për të huajt.Organizim i trajnimeve të ndryshme profesionale, në fushën e menaxhimit të burimeve njerëzore, menaxhimit dhe shkrimit të projekteve. Konsulencë e specializuar në fushën e prokurimeve publike, e pasurive të paluajtshme, ligjislacionin e punës, në fushën e investimeve strategjike, legjislacion bankar e financiar, tregtar dhe të drejtave të autorit. Ndërmjetësim punësimi në tregun e punës. Organizim i kurseve profesionale për përdorimin e rrjetit IT.
Emërtime të tjera Tregtare: KEY ADVISER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.A - Ndërmjetësim në tregun e punës
X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Jeronim De Rada", Hyrja 1, Kati 2, Apartamenti 4, Nr. Pasurise 6/605+1-4

Adresa Email:
info@keyadviser.al

Telefoni:
0692533152

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 482 777,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:6 991 533,00
Punuar Nga : L.Kanani