Skip to content

MIKAP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 12:00:32
JSON

NIPT: L81311053G
Administrator: Michele Capuano
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e veshjeve, këpucëve dhe cantave për të gjitha kategoritë dhe pjesëve të tyre. Tregti e këtyre produkteve me shumicë e pakicë, import- eksport, shitje on line, dërgesa në destinacion etj. Këshillim të plotë në fushën ku operon. Njohja, investimi dhe furnizimi i tregut e veshjeve dhe brand-eve të cantave dhe gjithë aksesorët e tyre. Shitje veshjeve të markave të ndryshme. Investimi në tregun e veshjeve, këpucëve, cantave etj. Tregti të gjithë produkteve prima nascita(për të sapo lindur)veshje, produkte ndihmëse, ushqimore, aksesorë të ndryshëm për fëmijë. Import- eksport të lëndës së parë, aksesorëve, të produkteve të prodhuara, produkteve ushqimore dhe makinerive për ushtrim të aktivitetit. Cdo aktivitet tjeter të lidhur me aktivitetin kryesor.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.12.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi" Dëshmoret e Kombit", Qendra e Biznesit, Kullat Binjake, Kati i II nr.26

Telefoni:
0698966543

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani