Skip to content

CASTAGNA GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 15:29:37
JSON

NIPT: L81311501I
Administrator: ANTONINO CASTAGNA
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e karpenterisë metalike. Trajtimin me rërë, pastrimin, ngjyrosjen dhe hidroizolimin e karpenterisë metalike. Aktiviteti i montimit të impianteve dhe pajisjeve.Ndërtimi dhe prodhimi e paisjeve mekanike. Çdo iniciativë në sektorin e ndërtimit me qëllim realizimin në pronësi të destinuar për menaxhim ose shitjes së palëve të treta. Realizimin e punëve ndërtimore në çdo sektor, pa përjashtim: strehim, turizëm, hotel, industri, spital, shkollë, fetar, tregtar; ekzekutimin e punimeve, ndërtimore, rrugore, hekurudhë dhe çdo pune tjetër lidhur në ndërtimin e aktivitetit. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve dhe kanalizimeve të gjitha llojeve; punimet e prishjes së ndërtimeve dhe çdo lloj tjetër pune në sektorin e ndërtimit. Blerjen, shitjen dhe dhënien me qira të pasurive të patundshme të çfarëdo natyre dhe përdorimi të synuar.
Emërtime të tjera Tregtare: CASTAGNA GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 30.07.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 3, Rruga e Re e Portit, Kompleksi 6-Katësh, Godina nr. 1, Hyrja nr.1, Ap. 1

Telefoni:
0675625384

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani