Skip to content

TAM - 2J
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 14:51:55
JSON

NIPT: L81311505R
Administrator: Tonin Alia
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim mjekësor i përgjithshëm dhe i specializuar në ortopedi-traumatologji. Import-eksport i të gjitha materialeve e aparaturave mjekësore. Konsulencë mjekësore, investime në fushën e kërkimeve mjekësore dhe trajnimeve për formim profesional. Prodhimin, tregtimin, importin dhe eksportin e produkteve shëndetsore, të shëndetshme, integratore dhe kozmetike si dhe pajisje dhe aparate mjekësore me interes shëndetësor.
Emërtime të tjera Tregtare: TAM - 2J
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 4, Rruga" Fetah Bllaca", Pallati Nr.1133, Zonë Kadastrale 8514, kati i tretë, përballë shkollës "Jusuf Puka"

Adresa:
Tiranë, Rr." Margarita Tutulani", shk 2. apart 4, kati 1, Zona Kadastrale 5/2, pranë shkollës Petro Nini Luarasi

Adresa Email:
t.alia@inwind.it

Telefoni:
0692746026

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 12 690 670,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:25 693 773,00
Punuar Nga : L.Kanani