Skip to content

HR Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 07:11:19
JSON

NIPT: L81312015A
Administrator: Erion Isufi (likuidator)
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime marketingu dhe konsulence e pergjithshme etj
Emërtime të tjera Tregtare: AsWeGrow
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit te asamblese se pergjithshme date 10.07.2018, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne Shoqeri ne Likuidim e Siper.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr. 2, Rruga "Dervish Hima", Ambasador 3, Kati 11.

Telefoni:
0692030839

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani