Skip to content

F & S KONFEKS DURRES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 09:33:31
JSON

NIPT: L81312502V
Administrator: Fadil Murati
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport. Prodhimi dhe tregtimi i konfeksioneve ne pergjithesi, per burra, gra, femije, me stof natyral ose sintetik, lekure ose te ngjashme, me lende te para nge importi per llogari te porositesit dhe rieksportimi i produkteve te gatshme. Pergatitja e pjesshne e konfeksioneve si prerje, qepje, ambalazhimi i punimeve te tjera ne to, me lende te para importi per llogari te porositesit dhe rieksportimi i produkteve te gatshme. Blerie dhe importimi i makinerive, pajisjeve dhe pjeseve te nderimit per linjat e robaqepesive si dhe sigurimi i mjeteve te transportit dhe objekteve te depozitimit te prodhimeve te robaqepesise. Prodhim e perpunim ne fushen e perpunimit aktiv. Qiradhenie makineri prodhimi.
Emërtime të tjera Tregtare: F & S KONFEKS DURRES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 18, Rruga A. Goga, Godina NPV 3, Kati I-re

Adresa Email:
f_skonfeksdurres@yahoo.com

Telefoni:
0697293065

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 231 619,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 414 476,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:37 739 401,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:26 513 186,00
Punuar Nga : L.Kanani