Skip to content

ALBA SIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 10:47:26
JSON

NIPT: L81315003O
Administrator: Fatmir Murati
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime konsulence ne fusha te ndryshme si ate ekonomike,te turizmit,sherbimit dhe mbrojtjes sociale , sportive dhe kulturore. Sherbime ndermjetésimi per shoqeri te tjera , te huaja dhe shqiptare ne ekonomi, sporte, kulture etj. Sherbime si agjensi publicitare, marketingu dhe reklama. Aktivitete ne fushen e tregtise se bareve, restoranteve e hotelerise . Import-eksport dhe shitblerje me shumice dhe me pakice te mallrave industriale, ushqimore etj. Veprimtari ne fushen e turizmit dhe argetuese, duke perfshire ketu te gjitha llojet e veprimtarive te tjera ne sherbim te turizmit. Shoqeria per permbushjen e qellimeve te saj mund gjithashtu, si shembull por pa u kufizuar. Te bleje, shese, te marre me qira, te jape ose te marre hua ose me qira pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme. Te nenshkruaje marreveshje. Te marre hua, hipoteka dhe çdo gje tjeter qe konsiderohet te jete e nevojshme nga asambleja e pergjithshme.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBA SIM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr.8, Rruga" Ferit Xhajko", Pallati 63, Ap.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani