Skip to content

ICT Trading
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 10:39:09
JSON

NIPT: L81315013V
Administrator: Besim Isufi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtia me shumice e paisjeve elektroshtepiake.Aktivitetet e telekomunikimit kabllor.Teknologji tjeter informative dhe aktivitetet sherbyese kompjuterike.Tregtia me pakice e paisjeve elektroshtepiake ne dyqane te specializuara.Aktivitetet e keshillimeve kompjuterike.Publikimi Software-ve te tjere.Publikimi i te dhenave ,hostimi i informacionit dhe aktiviteteve te lidhura me to.Riparimi i kompjuterave dhe paisjeve periferike.Kerkime dhe zhvillime te tjera eksperimentale ne shkencat natyrore dhe inxhinierike.Agjensi per peublicitet.Instalime elektrike.Marrja dhe dhenja me qera (leasing) e makinerise dhe paisjeve te zyrave,perfshire kompjuterat.Marrja dhe dhenja me qera (leasing) e makinerise, paisjeve dhe artikujve te tjere te luajshem.Tregtia me shumice e makinerive dhe paisjeve .Tregtia me shumice e veglave dhe makinerive.Tregtia me shumice jo e specializuar.Web-portalet.Aktivitetet te telekomunikimit pa tela (wireless).Instalimi i makinerive dhe paisjeve industriale.Importi dhe exporti i zerave te sipermendur.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 29.10.2019, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative nr.4, Rruga e "Dibres", kompleksi Tower Bridge 1, kati i 2-te, Hyrja 2, prane Komisariatit Nr.4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -3 190 065,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 581 232,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 941 400 780,00
Punuar Nga : L.Kanani