Skip to content

ALLAND
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-18 15:00:43
JSON

NIPT: L81315030L
Administrator: Silvi Deçka
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci udhetimi. Operator turistik.
Emërtime të tjera Tregtare: ALLAND
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: MLK - Operator turistik
PM - Agjenci udhëtimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Maliq Muço, Pallati 6, Hyrja 4, Apartamenti 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 18.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 6 685 940,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 700 616,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:92 864 017,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:38 745 000,00
Punuar Nga : L.Kanani