Skip to content

KLEMAT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 15:04:54
JSON

NIPT: L81315034U
Administrator: Tomë Mllugja
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e tregtimit me shumicë dhe pakicë të materialeve të ndërtimit. Në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale, ndërtim rruge, ujësjellësa, kanale kulluese e vaditëse, ndërtim ura etj. Në fushën e ndërtimeve parafabrikate të ndertimit, te soletave, blloqeve, tubave etj. Ne fushen e ndërtimit të pallateve të banimit dhe të vilave. Në kryerjen e punimeve të ndërtimit me nënsipërmarrje të cdo lloji. Në kryerjen e punimeve të armaturave, muraturave, gërmime dhe të gjitha llojet e punimeve në fushen e ndërtimit, si dhe cdo aktivitet të lejuar me ligj. Ndërmjetësim financiar në valutë dhe në lekë.
Emërtime të tjera Tregtare: KLEMAT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.12.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Bardhok Biba", Pallati 125, Shkalla Nr.2

Telefoni:
0697891094

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani