Skip to content

GOLOSA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 13:51:14
JSON

NIPT: L81315044E
Administrator: Lulëzim Muça; Ervin Dibra
Objekti i Veprimtarisë: Piceri dhe prodhime brumi si dhe shërbime të barit e të guzhinës. Hapja dhe mbajtja e bareve (klubeve) dhe restoranteve. Pjesëmarrja dhe ushtrimi i aktivitetit me anë dhe duke qenë pjesë e shoqërive të tjera dhe atyre off-shore. Çdo aktivitet tjeter të lejuar nga ligji.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.8, Rruga e Barrikadave, Kompleksi Galeria, Kati 1, Dyqani Nr.176768

Telefoni:
0694864145

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -4 255 064,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:37 918 499,00
Punuar Nga : L.Kanani