Skip to content

FIN Invest
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 13:14:44
JSON

NIPT: L81315046U
Administrator: Endri Prespa
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i aktivitetit është realizimi i cdo aktiviteti tregtar që nuk vjen në kundërshtim me legjislacionin në fuqi në Republikën e Shqipërisë të tilla si, por pa u kufizuar vetëm në to: Kryerja e cdo aktiviteti, investimi dhe pjesëmarrje në aktivitete tregtare, në Shqipëri dhe jashtë vendit, të gjykuara me leverdi ekonomike; Financimi i projekteve (zhvillim, prodhim etj.) dhe shërbime ndërmjetësimi për realizimin e finacimit të projekteve;Të themelojë, zotërojë, blejë dhe shesë pjesëmarrje në shoqëri të tjera tregtare, apo të bashkëpunojë, të lidhë marrëveshje jonit – venture, financimi apo marrëveshje të ngjashme, me shoqëri të tjera;Të kryejë transaksione financiare (si hua etj.) me qëllim që, si dhe të investojë, zhvillojë, apo të kryejë transaksione me pasuritë e paluajtshme në Shqipëri dhe jashtë vendit, sipas parashikimeve ligjore apo kontraktuale.
Emërtime të tjera Tregtare: FIN Invest
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 20.03.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 14.05.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga i pezulluar në aktiv
Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 06.06.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga " Avdyl Frashëri", pranë Sheshit Willson, pasuria nr.2/860+1-1, Zona Kadastrale 8270, vol.70.fq.17

Telefoni:
0692034796

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani