Skip to content

Mirupafshim Plehra
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 10:16:56
JSON

NIPT: L81315504G
Administrator: Armando Qevani; Marinela Shkjau
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullim I mbetjeve shtepiake, dere me dere, nga cdo familje dhe / ose njesi sherbimi publike dhe / ose private, si dhe transportimi I ketyre mbetjeve deri tek kazanet e plehrave. Shoqeria, me qellim realizimin e veprimtarise se saj, mund te administroje, te bleje, te shese, te jape me qira si dhe te kete interesa e pjesemarrje ne shoqeri te tjera, konsorciume te themeluara apo ne themelim e siper, qe kane objekt te ngjashem me objektin e veprimtarise se Shoqerise dhe / ose qe I sherben realizimit te objektit te veprimtarise se saj.
Emërtime të tjera Tregtare: Mirupafshim Plehra
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull; Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Sukth, Sukth i Ri, Lagjia Perimore, Zona Kadastrale 3542, Godine private me Nr. Pasurie 104/52, kati 1-re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani