Skip to content

ANIFIS 2018
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 08:07:53
JSON

NIPT: L81315506A
Administrator: Fatbardh Osmani
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport te produkteve te ndryshme ushqimore, çokollata, karamele, kek etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ANIFIS 2018
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2018
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Maminas, Vlashaj, Zone Kadastrale 3796, Nr.Pasurie 347/4, Vol.2, Faqe 232, kati i dyte.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 137 938,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 597 372,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:41 581 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:101 485 630,00
Punuar Nga : L.Kanani