Skip to content

HAKTUR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 11:00:57
JSON

NIPT: L81316065I
Administrator: Blerina Ademi
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi e Udhetimeve Turistike; Organizimin e udhetimeve ose te pushimeve individuale e kolektive ose ndermjetesimin per shitjen e produkteve te ketij aktiviteti; sherbimet qe mund te ofrohen ne rastin e udhetimeve dhe pushimeve, si rezervimi i vendeve ne mjetet e transportit te udhetareve, marrja dhe venia ne dispozicion me qera totale ose pjeserisht e ketyre mjeteve te transportit, rezervimi i dhomave ne hotelet turistike, porositja e te ngrenit ne restorantet turistike, dorezimi i bonove te rezervimit dhe te porositjes ne mjetet e transportit, hotele dhe restorante; sherbimet e lidhura me pritjen turistike, si organizimi i vizitave ne qytete, muze, monumente etj, sherbimi i guideperkthyesve, shoqeruesve; dhenien e informacioneve per udhetime e turizem. Keto sherbime mund te kryhen te grupuara ose individuale, te programuara paraprakisht ose sipas deshires se klienteve. Sherbime hotelerie dhe transport turistik, ne drejtimin dhe administrimin e bar- restoranteve dhe hoteleve te te treteve apo te vete Shoqerise. Organizimi i udhetimeve per turistet me mjete te te treteve apo te vete Shoqerise. Aktivitet dhe investime ne fushen e turizmit, hapje hotelesh, bar kafe, restorante.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 5, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kati 2, Nr. 21

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Pasqyrat Financiare 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -394 446,00
Punuar Nga : L.Kanani