Skip to content

XELEMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 12:59:04
JSON

NIPT: L81316519M
Administrator: Linda De Angelis(likuidatore)
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do te beje import-eksport te materialeve elektronike, artikuj te ndryshem, materiale ndertimi, produkte ushqimore nga vendet te ndryshme te botes, pjese per automjete, prodhime letre te cdo tipi, si dhe shitje me shumice dhe pakice te tyre. Prodhim te materialeve elektronike, te ndriçimit (LED), prodhimin e letrave, si dhe shitje me shumice e pakice te tyre. Keshilla bizneseve per zhvillimin, prodhimin, marketingun dhe reklama te produkteve te tyre. Import, prodhim te sistemeve te alarmeve (telekamera, sensore, sisteme te integruara dhe çentralino).
Emërtime të tjera Tregtare: XELEMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit te asamblese se pergjithshme date 10.05.2018, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne Shoqeri ne Likuidim e Siper.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rrashbull, Rruga Durres-Shijak, zona kadastrale 3215, objekt me nr pasurie 112/168/ND

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani