Skip to content

BERTHIS. FIN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 12:43:23
JSON

NIPT: L81316520Q
Administrator: Pier Domenico Sighele
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksprt te gjitha mallrave. Blerje pasuri te paluajtshme me qellim investime ne fushen turistike dhe menaxhim veprimtarish turistike. Kryerje te veprimtarive te tjera te lejuara nga ligji. Kryerja e veprimtarive te tjera finaciare ne ndihme te biznesit ne perpythje me legjislacionin tregtar dhe financiar ne Shqiperi. Pranimi e shoqerive te tjera, personave fizik ose jo, ekspert te fushave te tjera por gjithnje ne respekt te objektit dhe veprimtarise se saj ekonomike fitimprurese. Perfaqesimin dhe blerjen e shoqerive te ndryshme, shqiptare apo te huaja qe kane objekt te njejte apo te perafert me ate te kesaj shoqerie.
Emërtime të tjera Tregtare: BERTHIS. FIN
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 12, rruga" Hysen Kertusha". Pallati 806

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani