Skip to content

GERMAN HOSPITAL INTERNATIONAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-30 10:53:01
JSON

NIPT: L82216030P
Administrator: Erilda Selimi
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi dhe kryerjen e sherbimeve mjekesore spitalore, jopublike duke perfshire mjekesine e diagnostikimit parandalues si dhe kateterizimin kardiak, rezonanca magnetike, radiologjia e pergjithshme ultra tinguj, mamografia. kontrollet e funksioneve polmonare, sherbime laboratorike dhe tele- medicinal por pa u kufizuar vetem ne to. Kryerjen e operacioneve te ndryshme shendetsore, shitblerjen e te gjitha paisjeve mjekesore te nevojshme pa kufizim per ushtrimin e aktiviteteve te mesipcrme . Import eksport, tregtimin me shumice e pakice te paisjeve mjekesore. Import - eksport, tregtim me shumice e pakice te paisjeve mjekesore. Tregtim shumice dhe pakice te barnave dhe materialve te mjekimit, faramaci spitalore.
Emërtime të tjera Tregtare: GERMAN HOSPITAL INTERNATIONAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.10.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
II.6.B - Shërbime spitalore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr 10, Rruga Nikolla Lena, Kryqezimi i Rruges Nikolla Lena me Rrugen e Kavajes, Pallati i Ri, 30 m poshte Kishen Ortodokse

Adresa Email:
erilda@spitaligjerman.com

Telefoni:
0682077420

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.07.2020
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash kapitali 25.01.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 897 723,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 995 947,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:36 340 569,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:8 000 000,00
Punuar Nga : A.Lala