Skip to content

"GLM Consulting"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 09:09:34
JSON

NIPT: L83712402I
Administrator: Robinsona Çela
Objekti i Veprimtarisë: Zyre konsultimi inxhinierike.
Emërtime të tjera Tregtare: "GLM Consulting"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Lushnjë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Skender Libohova, Rruga" Misto Mame", pallati nr 30 kati i pare prane Elektrikut.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 424 810,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:4 424 728,00
Punuar Nga : L.Kanani