Skip to content

INC S.P.A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-14 14:14:51
JSON

NIPT: L91330024U
Administrator: Lucio Maria Perilli, Roberto Russo
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria zhvillon aktivitetin e shoqërisë së ndërtimit, si kontraktor i përgjithshëm dhe promoter drejtpërdrejtë apo nëpërmjet shoqërive të tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: INC S.P.A
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 30.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 719 400 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: INC SPA, një shoqëri e themeluar më datë 22.08.1997, me seli në Torino, adresë në Via Invorio n. 24/A, me kapital 30.000.000 euro, i derdhur, me nr. regjistrimi NIPT pranë regjistrit të shoqërive Torino nr. 02174820049, nr R.E.A TO – 797108, shoqëri nën koordinimin e FININC S.P.A. Torino, e përfaqësuar nga Claudio Dogliani (Sipas Verbalit të Mbledhjes sw Kwshillit tw Administratimit, datë 20.12.2018, të dorëzuar në QKB)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 30000000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 14.02.2020 (1 euro=123.98 ALL)
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Kullat Binjake, Kulla Nr. 2, Kati 10, 1001

Adresa:
Vlore, Himare, QEPARO FSHAT, Ndertimi i rruges Ura e Laskos-Qeparo dhe lidhje e rruges Ura e Laskos-Kuc, Zona Kadastrale nr. 2306, ne Pasurine nr.41 dhe Pasurine nr.27

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.10.2020
Statuti I shoqerise
Verbali I mbledhjes se Keshillit te Administrimit 20.12.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -18 547 035,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:66 649,00
Punuar Nga : A. Lala