Skip to content

ART PLAST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91427018K
Administrator: Oltion Alla
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të zhvillojë veprimtarinë e saj në fushën e: Fushën e shërbimeve të ndërtimit. Prodhim dhe montim të dyerve, grilave, rrjetave, dritareve plastike dhe duralumini. Prodhim materiale të tjera plastike të ndërtimit. Tregtimit me shumicë e pakicë dhe import - eksport të mallrave industriale, ushqimore, lëndë të para, pjesë këmbimi për makina, pije, veshmbathje e konfeksione, hidro - sanitare, hidraulike, kanceleri për zyra e shkolla, orendi shtëpiake, mobilje të ndryshme, pajisje elektrike e elektronike, kinkaleri, elektro - shtepiake, kompjuterike, pjesë këmbimi për automjete. Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ART PLAST
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.02.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Farkë, SELITE, Rruga " Frang Bardhi ", Numër 54, Selitë e vogël.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.12.2019
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala