Skip to content

SKYSPORTS ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91427019S
Administrator: Artion Vreto
Objekti i Veprimtarisë: Fluturime me paraglajdë, deltaplanë, avionë të lehtë, drone, ballona me ajër të nxehtë, paraglajdë me motorrë, paraglajë me motor dhe rrota (trike) solo dhe dyshe për studentë dhe turistë. Trajnime, çertifikime dhe kualifikime në fushën e fluturimeve të lira me paraglajdë, me paraglajdë me motor, me paraglajdë me motor dhe rrota, me deltaplanë, me avionë të lehtë, me drone, me ballona me ajër të nxehtë. Trajnime, kualifikime dhe shërbime në fushën e turizmit të natyrës (outdoor). Afrimi i të rinjve pranë sporteve të natyrës, shërbimeve turistike e promovuese të zonave. Ofrimi i shërbimeve turistike të të gjitha kategorive. Konceptimi, organizimi, menaxhimi e prodhimi i reklamave të fushatave, eventeve, fushatave të marketingut, marrëdhënieve me publikun, spoteve publicitare. Prodhimi i programeve televizive, ndërtimi dhe administrimi i kanaleve në mediat sociale. Organizimi i eventeve sportive, turistike, kulturore e promovuese dhe fluturime publicitare. Import-eksport i paisjeve sportive të fluturimit të të gjitha kategorive, veshjeve sportive, aksesorëve sportivë dhe materialeve në lidhje me fushën e veprimtarisë së shoqërisë. Shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme të lejuar nga ligji për relizimin e objektit të aktivitetit të saj. Shoqëria mund të kryejë gjithashtu të gjitha operacionet tregtare, mbi pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, që do të vlerësohen të nevojshme apo të dobishme për realizimin e objektit të shoqërisë si dhe të blejë pjesëmarrje në kapitalin themeltar të shoqërive të tjera që kanë objekt të ngjashëm apo të përafërt me të vetin. Gjithashtu, brenda kufijve të përcaktuar nga ligji mund të lëshojë garanci, letra dëmshpërblimi dhe çdo garanci tjetër reale. Në përgjithësi shoqëri mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme të lejuar nga ligji për realizimin e objektit të aktivitetit të saj.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Rruga Zonja Çurre, Nr 27

Adresa Email:
info@skysports.al

Telefoni:
0692521086

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.12.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala