Skip to content

HOTEL& WELLNES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-05-11 10:26:21
JSON

NIPT: L92531801U
Administrator: Elton Dulla
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime hotelerie, bar, kafe, restorante, pishina, hapësira plazhi privat dhe shërbime turistike të të gjitha llojeve përfshirë organizim ekskursionesh, kazino (lojra fati), import – eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë. Çdo transaksion tregtar në lidhje me pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme, shitje, blerje pjesëmarrjesh në shoqëri, degë, konsorciume ose ente të tjera, garantimi dhe vendosja e barrëve (mbi pasuri të luajtshme ose të paluajtshme), si dhe lidhja e çdo marrëveshje financiare. Ofrimi i shërbimeve këshilluese, zhvillim i studimeve kërkimore të tregut, krijimi i patentave dhe i markave tregtare si dhe të drejta të tjera të pronësisë intelektuale, themelimi dhe organizimi i rrjeteve tregtare, lidhja e marrëveshjeve të agjensisë dhe të shërbimit, rezervime dhe shitje online. Në funksion të qëllimeve të mësipërme shoqëria mund të hyjë në tregje dhe operacione të ndryshme, të zotërojë pasuri të luajtshme e të paluajtshme dhe/ose pjesëmarrje në shoqëri të tjera tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: HOTEL& WELLNES
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1000 euro
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Golem, QERET, Fshati Qerret, Rruga Henz, Pallat 5-katësh, Kati 1, Zona Kadastrale 3101

Adresa Email:
info@brilliant.al

Telefoni:
0693139633

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A. Lala