Skip to content

K&S 2019
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-05-11 10:26:21
JSON

NIPT: L93731801F
Administrator: Thanas Ciko
Objekti i Veprimtarisë: Rritje dhe zënie e peshkut, tregti me pakicë dhe shumicë e peshkut, import - export i mallrave dhe materialeve të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: K&S 2019
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.01.2019
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Më datë 08.02.2019, me vendim të asamblesë së ortakëve, u pezullua përkohësisht aktiviteti i shoqërisë.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Xarre, Fshati Xarre, Bashkia Konispol

Adresa Email:
thanas.kico@gmail.com

Telefoni:
0695230123

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A. Lala