Skip to content

Bardhyl Haxhi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: L96318601O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Internet-kafe, kancelari, servis telefonash dhe kompjutera, shitje telefonash, kompjutera dhe aksesorë të tyre, paisje elektronike. Agjent i një subjekti financiar, jo bankë, arkëtime, pagesa dhe transferta parash.
Emërtime të tjera Tregtare: Bardhyl Haxhi
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 18.01.2019
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Bilisht, Lagjja 2, Rruga Superstrada e Devollit, Objekti nr.143.

Adresa Email:
electronicbardhi@gmail.com

Telefoni:
0696933651

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala