Skip to content

Chic Esthetics Center
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 14:30:45
JSON

NIPT: M01324015G
Administrator: Sofia Zisimopoulou; Theodhora Balloma
Objekti i Veprimtarisë: Qendër bukurie dhe estetike. Import i produkteve kozmetike dhe pajisjeve e aparaturave të nevojshme për ushtrimin e aktivitetit. Tregtim i produkteve kozmetike.
Emërtime të tjera Tregtare: Chic Esthetics Center
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.12.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri, Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Gjik Kuqali", Pallati Shushica, Hyrja 3, kati 2.

Adresa Email:
balloma@gmail.com

Telefoni:
0698656894

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani