Skip to content

"THE HALAL GUYS ALBANIA"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 14:41:25
JSON

NIPT: M01510014D
Administrator: Bledar Xhaferri
Objekti i Veprimtarisë: Gatim dhe tregtim të produkteve ushqimore, të gatshme dhe gjysëm të gatshme.Import-eksport, shitblerje automjete, makine me qira.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.03.2020
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Golem, Lagjja Kryemedhenj, Rruga Xixave, pallati nr 3, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Statuti I Shoqerise
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani