Skip to content

ENIL COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 14:10:32
JSON

NIPT: M01510026D
Administrator: Iljaz Zika
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin e artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve, me shumicë dhe pakicë, Import - eksport, Tregtimin e polistirenit, materiale izolimi akustike, hidrike, etj, panele sanduic, dyer dhe dritare pvc dhe metalike, të brendshme dhe të jashtme, materiale të ndryshme të ndërtimit, atrecaturave, recepturave dhe makinerive që përdoren në fushën e ndërtimit, tregtimin artikujt të ndryshëm industrial. Tregtim pajisjesh, higjeno - sanitare, hidraulike, mobilje për përdorim civil dhe industrial, pajisje zyrash etj. Hapjen e agjencive turistike dhe admimstrimin - menaxhimin e tyre. Hapjen agjenci imobilare dhe admimstrimin - menaxhimin e pasurive të paluajtshme. Të blejë, të shesi dhe të japë me qira objekte truall toke etj. Subjekti të ketë të drejtë të lidhë marrëveshje apo të bëjë Join Invetion (Bashkim Operatorësh Ekonomik). Të shesi, bleje dhe të japë me qira makineri pune dhe makineri prodhirni dhe përdorimi personal brenda dhe jashtë vendit. Projektim zbatim të ndërtimit të godinave të banimit, godinave civile, industriale, bujqësore, turistike, godinave sociale dhe shoqërore, vepra ujore, kanalizime të ndryshme, diga të vogla, tunele hidroteknike, ujësjellës, vepra kullimi e vaditje, vepra naftësjellës-gazsjellës, vajsjellës, rrugë, ura e vepra arti, punime komunale, etj. Transportimin e mallrave të vetë apo të të tretëve, me mjetet e veta apo të të tretëve, brenda dhe jashtë vendit. (cdo lloj veprimtarie të dobishme për arritjen e objektivave të saj, duke përfshirë edhe veprime për shitblerje sendesh të luajtshme dhe të paluajtshme, pjesemarrje ne kuota dhe aksione ne shoqeri dhe ndërmarrje të tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: ENIL COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.02.2020
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri; Maqedoni
Kapitali Themeltar(Lekë): 50 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Faik Konica", Kodër Kamëz.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani