Skip to content

S.H PARKING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 13:58:02
JSON

NIPT: M01510029E
Administrator: Ditmir Harusha
Objekti i Veprimtarisë: Parking makinash, dhënie dhe marrje me qira të ambienteve të ndryshme, dhënie me nënqira.
Emërtime të tjera Tregtare: S.H PARKING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.03.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.8, Rruga e ''Dibrës'', Pasuria Nr.1/16, Vol.22, Zona Kadastrale 8150.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani