Skip to content

EKA CONSULTING GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 13:25:26
JSON

NIPT: M01510031Q
Administrator: Emiljano Kapllani
Objekti i Veprimtarisë: Mbikëqyrje, Kolaudim, Projektim ne fushen e ndërtimit. Planifikim dhe Zhvillim Urban të Territorit. Hartim dhe menaxhim kontratash në projektimit, zbatim, mbikëqyrje, kolaudim ne fushen e ndërtimeve dhe fushat e tjera. Vlerësim të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme. Shërbim Konsulence në fushat: ekonomi, ndërtim, punëve publike, bujqësi, etj si dhe kryerja e Shërbimeve të tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: EKA CONSULTING GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.03.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Muhamet Gjollesha", Tirana Ring Center, Nr. 8, Kati i 5.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani