Skip to content

DYRRAH DENTAL DISTRIBUTOR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 13:36:11
JSON

NIPT: M01510503S
Administrator: Ramiz Çelmanaj
Objekti i Veprimtarisë: Import materiale, medikamenteve dhe pajisjeve dentare, shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve, medikamenteve, dhe pajisjeve dentare. Aktivitet për laborator dentar.
Emërtime të tjera Tregtare: DYRRAH DENTAL DISTRIBUTOR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.03.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga Deshmorët /12, nr.pasurie 6/500/ND-N34, Vol 59, faqe 33

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani