Skip to content

Saga Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 15:06:30
JSON

NIPT: M01511030N
Administrator: Esmeralda Kryeziu
Objekti i Veprimtarisë: Marketing dixhital, marketing, menaxhim i rrjeteve sociale, shërbime ndërmjetësimi, shërbime punësimi, organizim eventesh.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.03.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Andon Zako Çajupi", Ndërtesa 14, Kati 1, Apartamenti 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani