Skip to content

ONE DEAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 15:01:05
JSON

NIPT: M01511033O
Administrator: Luca Miatton
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e marketingut shoqëria do të kryejë: Marrëdhënie me Publikun; Shvillim Software; Marketing; Konsulencë Kompanish; Ndërmjetësim komercial; Administrime imomobilare; Shërbime në fushën e Media Planing; Produksioneve Televizive si dhe Produksioneve të Marketingut; Shërbime dhe krijim i websajteve(faqe interneti);Reklama online dhe Offline; Logo; Spote si dhe organizim eventesh; Shërbime printimi; Publikime; Fushata Mediatike sensibilizimi si dhe cdo veprimtari të lidhur me fushën e Marrëdhënies me Publikun dhe Marketingun; Trajnime dhe Workshop; Lidhja e Marrëdhënieve me të tretë; Të negociojë me të tretë për marrëdhënie Financiare(Huamarrje dhe Huadhënie) .
Emërtime të tjera Tregtare: ONE DEAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.03.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ”Nikolla Lena ”, Njësia Bashkiake NR.7, ish supermarketi vjetër, përballë Tatimeve.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani