Skip to content

TUMBLEWEED HOLDING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-30 15:01:11
JSON

NIPT: M01512003V
Administrator: MARJAN VEDLIN
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime këshillimi në fushën e sigurimeve dhe transport detar. Shërbime të transportit ajror. Shërbime në fushën e energjisë diellore duke përfshirë, por jo duke u kufizuar me ndërtimin e centraleve diellore.
Emërtime të tjera Tregtare: TUMBLEWEED HOLDING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.03.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Slloveni
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Rruga "Themistokli Gërmenji", Godina.'Pegaso', Kati 7, Ap. 30

Adresa Email:
info@nemesis.si

Telefoni:
+38659042859

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani