Skip to content

Shega Urban Line & Tours
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-30 14:09:22
JSON

NIPT: M01512008P
Administrator: Kostandin Foni
Objekti i Veprimtarisë: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar i pasagjerëve për të tretë dhe për nevoja të vetë shoqërisë. Transport të udhëtarëve në linja urbane dhe interurbane. Transport Turistik.
Emërtime të tjera Tregtare: Shega Urban Line & Tours
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.02.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: Shega – Trans, shoqëri aksionare e së drejtës shqiptare, me NIPT K51504004P , me aksionar të vetëm Ervin Shijaku(shtetas shqiptar). (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Sheshi Garibaldi, brenda ambienteve të ish kombinatit tekstil, godinë 2 kateshe, kati i parë.

Adresa Email:
kfon@shega-trans.com

Telefoni:
0684030111

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani