Skip to content

COVID
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-22 14:54:57
JSON

NIPT: M01721001K
Administrator: Arben Arapi
Objekti i Veprimtarisë: Tabakino dhe makina me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: COVID
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Bashkiake nr.6, Rruga "Tahir Dizdari", Godina nr. 5, kati i 1

Adresa Email:
arapiarben22@gmail.com

Telefoni:
0699729224

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani