Skip to content

ODEON 20
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-22 13:03:23
JSON

NIPT: M01721019M
Administrator: Rezearta Muçeku
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim objektesh, ura, prita, ujësjellësa, kanalizime, punime mbrojtje etj. Ndërtime civile dhe ekonomike si : pallate, ndërtesa, hotele, Ndërtime Industriale, turistike, bujqësore etj., Rikonstruksion godinash civile, ekonomike dhe veshje fasadash. Prodhim gurësh dekorativ dhe inerte. Pastrim dhe gjelbërim i hapësirave publike. Rehabilitim i objekteve pas shfrytëzimit. Instalime elektrike dhe hidraulike. Ndërtim dhe mirëmbajtje rruge dhe kanalizime. Materiale ndërtimi, punime ndërtimi, hoteleri, turizëm. Ngritja dhe mbulimi i konstruksioneve të kulmeve. Punime dhe shërbime të tjera të specializuara në ndërtim. Suvatime dhe montime dyer, dritare, shkallë etj., si dhe kryerja e aktiviteteve të tjera të ngjashme me to. Punime dheu, sistemim tarracash të terreneve. Prodhim i elementeve të paranderur dhe armocementit. Tregti pajisjesh të ndryshme, materiale ndërtimi dhe mallra të import-eksport me shumicë dhe pakicë. Prodhim dhe tregtim i materialeve të nderumit si Beton, Inert etj., Admimstrimi i pasurive të paluajtshme, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ODEON 20
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga " Rrapo Hekali", Pallati Nr. 2, Apartamenti Nr. 36.

Adresa Email:
arbimu3@yhaoo.com

Telefoni:
0692197527

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani