Skip to content

HARTEK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 14:22:05
JSON

NIPT: M02115001K
Administrator: Deni Ndreu
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e pjeseve te siperme te kepuceve, kepuceve dhe artikujve te veshjeve te çfaredo lloji, per llogari te vete dhe/ose per llogari te te treteve, prodhim fason me destinacion kryesor vendet e huaja dhe/ose tregun e brendshem, si dhe tregti artikuj te ndryshem brenda vendit,shitje blerje. Aktivitete qe do te kryhen ne perputhje me dispozitat legjislative ne fuqi. Blerjen e lendes se pare dhe aksesorve qe kane te bejne me prodhimin e pjeseve te kepuceve te çfaredo lloji, te kepuceve te perfunduara dhe aksesore per manifakturen e artikujve te veshjes te çfaredo lloji. Shitjen brenda vendit ashtu dhe jashte vendit te kepuceve, artikujve te veshjes te çfaredo lloji.
Emërtime të tjera Tregtare: HARTEK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Blloku magazinave te tregtise ne rrugen Zenel Bastari hyrja n 1, nr. pasurie 5/197-N8, zona kadastrale 8340

Adresa Email:
denindreu1@gmail.com

Telefoni:
0697280000

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani