Skip to content

I.G WEB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 12:45:17
JSON

NIPT: M02115009F
Administrator: Ogerta Duraku
Objekti i Veprimtarisë: Marketing dhe sherbim klienti.
Emërtime të tjera Tregtare: I.G WEB
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga R.Çollaku ,Zona Kadastrale Nr.8380, Nr.Pasurie 6/307-N22 Ap Nr12.

Adresa Email:
ismailiirida@gmail.com

Telefoni:
0693415866

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani