Skip to content

NOVAL Diagnostic
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 13:22:23
JSON

NIPT: M02115503K
Administrator: Denada Laçej
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtaria ne fushen e shendetesise, si qender diagnostikuese mjekesore. Trajtimi i mjeteve te transportit per kujdesin shendetsor. Trajnim, servis, mirembajtje i te gjitha aparaturave mjekesore, per laboratore klinik- biokimik dhe mikrobiologjik. Kryrjen e ekzaminimeve laboratorike nepermjet pajisjeve mjeksore. Konsulenca dhe keshillime mjeksore. Importimi i aparaturave dhe pajisjeve elektro mjeksore. Import - eksport te materialeve per perdorim mjekesor dhe blerje - shitje kite, reagent, material per perdorim ne klinikat mjekesore. Import-eksport, tregti me pakice dhe shumice te aparaturave apo mjeteve mjekesore. Lidhje kontratash per sherbime me pale te treta private dhe shteterore si me kompani sigurimesh etj. dhe te gjitha veprimtarite e nderlidhura qe lejohen me ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: NOVAL Diagnostic
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.09.2020
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Maminas, Rruga dytesore Maminas-Vore, nr.20/38, Koxhas

Adresa Email:
info@noval.al

Telefoni:
0684082079

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani