Skip to content

PRINCIPESCA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-17 07:08:57
JSON

NIPT: M02116035A
Administrator: Cristiano Agostino Pianta; ANTONIO DINON
Objekti i Veprimtarisë: Perpunimi; transformimi; marinimi; paketimi; shitja me shumice dhe pakice; import dhe eksport, ne tregjet kombetare dhe te huaja, per vete dhe per llogari te paleve te treta, te produkteve te peshkut dhe cefalopodeve (p.sh oktapod, kallamar, sepje, etj) dhe produkteve ushqimore ne pergjithesi te tilla si: peshk i fresket, i gjalle, i ngrire, i frigoriferuar, i kriposur, i marinuar, i tymosur, i thare dhe i konservuar; te te gjitha prodhimeve te detit ne pergjithesi, te fresketa dhe te konservuara, duke perfshire molusqet (si p.sh midhjet) dhe krustacet (gaforre, karkaleca, aragosta, etj); te mishit te deles, vicit, derrit, shpezeve, gjah, i fresket, i ngrire dhe i frigoriferuar; te djathrave dhe sallameve; te vajrave, uthulles, kripes dhe produkteve kimike per konservimin e produkteve ushqimore ne pergjithesi; te frutave te fresketa, te thata, te ngrira dhe te frigoriferuara; te perimeve te fresketa, natyrore, te kriposura, te ngrira, te frigoriferuara; te artikujve per peshkim ne det te thelle te tilla si rrjeta, fije najloni, mbajtese fijesh najloni, plumbce per karrema, etj; te motoreve per mjete detare ne pergjithesi si dhe te anijeve per lundrim turistik dhe te anijeve te peshkimit, pjese kembimi dhe aksesor per motoret e mjeteve detare dhe pajisjeve teknike lidhur me to; pajisje dhe makineri per perpunimin e produkteve ushqimore si dhe te produkteve te pershkimit ne pergjithesi; cdo produkt tjeter i ngjashem, aksesor dhe plotesues i produkteve te siperpermendura. Objekti i shoqerise mund te ndryshohet me vendim te Asamblese se Pergjithshme.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 2, Rr. Themistokli Germenji, Pallati Pegaso, Kati 7, Zyra Nr. 30-Tirane

Adresa Email:
cristiano.a.piato@gmail.com

Telefoni:
+393342292714

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 17.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani