Skip to content

NILL'S
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 07:50:45
JSON

NIPT: M02118032I
Administrator: Fatih Ortakci
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe pakice,import-eksport i mallrave dhe materialeve te ndryshme si: Mobilje, teksfile te te gjitha llojeve, ene guzhine,mallra te te gjithsa llojeve per arredimin e brendshem dhe te jashtem te banesave dhe hoteleve apo institucioneve te ndryshme shteterore dhe private, tekstile, veshnbathje, industriale, bujqesore, blegtorale, mekanike, ndertimi, ushqimore, lende te para per te gjitha industrite e produkteve ushqimore apo industriale, pajisje elektro shtepiake, elektronike,vegla pune,produkte te ndryshme kozmetike, bizhuteri, shitblerjen e tyre brenda dhe jashte vendit. Ushtrimin e aktivitetit ne fushen e hoteleri turizem,bar kafe,fshat turistik,qendra argetimi, supermarket ,investimin dhe kryerjen e ketyre shebimeve ne keto sektore pune, kryerjen e sherbimeve publike .
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.09.2020
Rrethi: Vorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 240 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Gjokaj, Qendra Tregtare Prestige Home, Pasuria nr.45/6, Zona Kadastrale 1751

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani