Skip to content

INNOV ATION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-21 07:37:10
JSON

NIPT: M02118033Q
Administrator: Arben Koçollari
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime marketingu, ideimi, realizimi, promovimi dhe tregtimi i sherbimeve nepermjet telefonit, ideimin, realizimi, promovimin dhe operimin e sherbimeve informtaike teleaudio (Audiotex). Ofrimi i sherbimeve te trajnimit dhe konsultimit ne çeshjet e telekomunikacionit. Ofrimi, mbeshtetja dhe operimi i sherbimeve te internetit, etj. Shoqeria mund te kryeje çdo veprimtari tjeter tregtare te lejuar nga ligji dhe ne perputhje me lejet dhe licencat e kerkueshme sipas rastit si dhe mund te zoteroje dhe administroje pasuri te luajtshme e te paluajtshme dhe pjesemarrje e interesa ne shoqeri te tjera tregtare vendase apo te huaja, pavaresisht objektit te veprimtarise se tyre tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: INNOV ATION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Frederik Shiroka", Kompleksi Gora, Kulla 1, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani